INUIT

PUNT DE VENDA TOCS A IGUALADA

INUIT és una botiga de roba i complements d’Igualada, que porta la Mònica amb tota la il·lusió del món. Fa un temps es va posar en contacte amb mi i ràpidament es va convertir en punt de venda TOCS!

INUIT, punt de venda TOCS a Igualada

No fa massa vaig anar a Igualada per veure un taller de confecció i li vaig fer una visita perquè no ens coneixíem personalment. La Mònica em va encantar, és dolça, senzilla i atenta. Em vaig comprar un abric de quadres preciós que ja tenia clitxat per Instagram i ens vam posar veu, olor i color en directe! Estic molt contenta de tenir-la perquè se que les meves bosses encaixen amb tot el que té a la botiga, i ara si que si que hem de recolzar el petit comerç local, així que igualadins i igualadines, quan hagueu sortit d’aquesta rocambolesca situació, ànims i a fer realitat els somnis dels vostres! El de la Mònica és INUIT i no li podem fallar, mireu què ens explica:

“Vaig estar treballant en una assessoria fiscal i laboral durant 17 anys i va arribar un moment que no podia continuar, tot el dia em preguntava que feia jo en aquella feina. No era jo mateixa, no era el que volia continuar fent… La feina la feia bé i he de reconèixer que no em desagradava, però estava totalment absorbida per aquesta i no volia continuar així.  Sempre m’havia cridat l’atenció tenir un petit comerç̧ on poder vendre coses maques i tenir contacte amb la gent, cosa que sempre m’ha agradat! La idea de fer-ho realitat va sorgir a la primavera de 2017. Vaig voler començar en un local en el qual no hagués de pagar molt lloguer i vaig trobar en el local d’uns amics meus el lloc mes adient. El barri no era el mes cèntric i comercial de la ciutat però sabia que era un barri on els veïns sortien molt a comprar per les botigues del barri (el coneixia molt perquè les meves filles han anat a l’escola del barri) i vaig veure l’oportunitat. 

INUIT, punt de venda TOCS a Igualada

La reforma i adequació del local la vam fer entre tota la família i els amics, va ser molt dur però alhora va ser una de les experiències mes gratificants de la meva vida: el recolzament i l’amor rebut no va tenir preu! Al fina el 10 de novembre de 2017 vaig poder obrir les portes de la meva botigueta!

INUIT, punt de venda TOCS a Igualada

Com va sortir el nom de la botiga? Te un significat especial? 

Vaig pensar en el nom de INUIT per un projecte que havia fet a l’institut quan era joveneta. Havíem de crear una marca i fer un projecte d’empresa i li vam posar aquest nom. M’encanta com sona aquesta paraula, es dolça però a la vegada quan saps qui son els inuit em dona sensació de força. 

Explica’ns una anècdota divertida relacionada amb l’atenció al públic!

Al principi d’obrir tenia tanta por que quan algú mirava l’aparador pensava “ai que no entri, que no entri,…” tenia por de no estar a l’alçada, de no fer-ho bé.

Explica’ns una anècdota divertida relacionada amb els teus proveïdors de proximitat!

Tota la part de complements intento que sigui d’artesans. El mes maco es que tots son dones i moltes relacionades amb la il·lustració, mon que m’encanta, m’apassiona! 

INUIT, punt de venda TOCS a Igualada

Qui sou les persones que hi ha darrera el projecte? ens podeu explicar una mica de cada una? 

La persona que hi ha darrera del projecte soc jo, la Mònica. Encara que jo sempre dic que es un projecte familiar, perquè no em falta mai el recolzament del meu home i les meves filles, de la meva família i amics que sempre estan quan els demano ajuda. 

Com esteu vivint la situació actual tant a nivell personal com a nivell professional? 

 A nivell personal primer agraïm que estem sans, però després tenim moments dolents com totes les famílies. Portem molts dies tancats a casa i cada cop es mes complicat estar bé. A mes comencem a conèixer casos de coneguts que estan malalts o que han mort i l’angoixa i la tristesa creix. A nivell professional estic molt preocupada, després de dos anys i mig començava a veure que el negoci podia funcionar, començava a enlairar-se i això ha estat un cop molt dur. De la nit al dia es desmunta tot i passes a no saber que passarà amb el teu projecte. Te n’adones que la vida et pot canviar en un no res i fa molta ràbia. Tens una sensació d’impotència brutal, no saps que passarà i et fas moltes preguntes (cancel·les comandes? podràs pagar els venciments? Tornarà la gent a comprar com abans? …i moltes mes) a les quals, moltes vegades, no tens resposta. 

Com us plantegeu la tornada? 

La tornada me la plantejo amb molta prudència, molta incertesa però amb una cosa molt clara… lluitaré el màxim possible per tirar endavant el meu negoci! 

COM ARRIBAR

WEB

INSTAGRAM

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella