Country in the City

Col·lecció Primavera Estiu 2021, la nova col·lecció de TOCS es càlida y actual.

La col·lecció que ve és real perquè sabem ens està costant adaptar-nos a la realitat que ens ha tocat viure però no tenim més remei que fer-ho i jo la única eina que tinc per lluitar-hi i fer-vos-ho més passable és que les TOCS, (que és un article de quarta o cinquena necessitat, oi?), facin la vida més quotidiana, més rutinària, on estrenar faci il·lusió només pel fet d’estrenar, com ha de ser! La nova col·lecció de TOCS es càlida y actual!

Country in the City és una tornada a la masia dels avis on passàvem els estius de petits, es recuperar la  natura mediterrània, les vacances al poble, els records d’infància en general. 

I reconèixer alhora que som de ciutat, de dia a dia, de moviment accelerat, i de coses sempre pendents de fer per abans d’ahir, poc slow vaja. 

Però també molt conscients que sabem trobar la calma, la nostra essència i quietud en espais escollits de la ciutat, en moments de solitud i silenci, en moments tranquils que la urbanitat també té si els vols trobar. 

La nova col·lecció és Càlida.

Plena de records, plena de vacances amb els avis, de la iaia del punt de mitja, de l’avi incansable i ple de paciència. Vestits de flors, draps antics de cuina i cadires d’enea i fusta.

La nova col·lecció és Senzilla.

Des de sempre a TOCS hem apostat per les línies senzilles i bàsicament pràctiques. Allò de que les bosses TOCS són còmodes i adaptades al teu ritme de vida ens sembla que en aquesta col·lecció és predominant. Hem fet les Fifty i Max de colors molt combinables i les Bàsiques reversibles!

La nova col·lecció és Melancòlica.

Una camisa sempre vesteix, però no sempre cal que sigui incòmode, recordes que eres adolescent i et posaves la camisa gran del pare? 

Igual passa amb les Fifty i Max d’aquesta temporada. Colors que et vesteixen de ciutat amb tons i estampats de camp, sempre més còmodes i frescos! A la ciutat tenim ganes de natura, llibertat, aire, sol i cels rogencs sense límits. Horitzons sense fi.

La nova col·lecció és Actual.

La nova col·lecció de TOCS es càlida y actual i m’han dit pel pinganillo que torna el texà. Diga-li jeans, denim, etc. El texà blau de tota la vida té un protagonisme especial a la Col·lecció Country in the City i es que arriba en forma de clutch d’edició limitadíssima!

Esperem molt sincerament que us agradi! Li hem posat molta il·lusió i ganes de mirar endavant!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella