FOREVER TOCS

Fitfty

La mediana de TOCS, la más completa con bolsillos y cerrada con un lazo.

VER TODAS LAS FIFTY

Max

La bolsa más grande de TOCS, es ideal para llenarla con todo lo que quieras, con bolsillos y cerrada con un lazo.

VER TODAS LAS MAX

Foulards

Hecho con muselina de algodón súper suave y con certificado de sostenibilidad y ética laboral.

VER TODOS LOS FOULARDS

Bolsita

El clutch es un estuche, neceser o bolsa de mano multifuncional.

VER TODAS LAS BOSSETES

les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme

FOREVER TOCS

és una col·lecció minimalista, senzilla, natural i directa formada per la Bàsica, la Fifty, la Max, la Crossover, la Motxilla, el Clutch i el Fulard. Tots els models estan confeccionats en tons neutres i combinables.

La col·lecció Forever està confeccionada amb teixit de cotó comprat a Barcelona i al Berguedà. Tallem les teles i confeccionem les bosses d’aquesta col·lecció a l’Eixample i el Raval. Les nanses de cotó son d’una merceria del barri del Born, i les nanses de pell són de Gijón, d’una petita empresa familiar.

Una de les premisses que teníem clara des del principi quan vam dissenyar aquesta col·lecció era que havia de ser estable i assequible. Paraules gens inspiradores, però reals com la vida mateixa. Dos eren els objectius doncs: que sempre hi hagués opció de comanda a la botiga online i que el cost fos l’ideal per a renovar la bossa de tant en tant.

Carrito de la compra