Passos bàsics per organitzar la teva bossa

Al darrer post parlàvem de com escollir la teva bossa ideal! Ara que ja la deus tenir, i has de fer el canvi de la d’estiu a la d’hivern, és el millor moment per a organitzar l’interior i trobar les coses a la primera tota la temporada!

Segueix aquests passos i llestos!

Primer buidar

Posa la teva bossa del revés, bolca el seu contingut sobre la taula i analitza cadascuna de les coses que hi guardes, com si fossis membre de la policia científica. I ja que hi ets posada, fes el mateix amb el teu moneder.

Després seleccionar

Qüestiona’t si realment necessites cada un d’aquests objectes. Revisa la teva llista d’essencials, imprescindibles i ocasionals i selecciona el que has decidit per endavant que vols que segueixi acompanyant-te quan estàs fora de casa. La resta ho guardes al seu lloc o ho elimines de la teva vida (regala, dona, ven o llença).

I finalment contenir

A l’hora de guardar els objectes és important contenir-los. Així evites que facin el que vulguin per la teva bossa i et serà més fàcil localitzar-los cada vegada que els necessitis. Posa’ls en petites bossetes o necessers si la bossa no té butxaques. 

Explica’ns com ho veus? ho has provat alguna vegada? Et funciona?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella