Les teles de TOCS

Quan participo d’un market, una de les preguntes que més em fan és on compro les teles amb les que faig les bosses. Com ja sabeu les bosses T O C S  solen ser úniques i d’edició limitada, com a molt n’hi deu haver dues o tres de cada model (si és que no n’hi ha només una, que es el més habitual) Aquest és l’encant de T O C S… que si la tens tu no la te ningú més! Però anem al gra, què passa amb les teles? Doncs us diré que aconseguir teles boniques en petites quantitats, a amb un cost que sigui l’adequat per a que vosaltres pugueu tenir una bossa original amb el preu assequible, és complicat. Els preus de les teles com en tot, baixa a mesura que compres més quantitat. I jo, compro quantitats petites, exclusives. Si li sumes a aquesta premissa que sempre he pensat que els productes únics, o d’edició limitada i fets a mà tenen un encant especial, però també que segons com surten cars , em trobava en un atzucac! Per tant, un dels repte de T O C S  era poder oferir-vos productes exclusius a preus raonables. Aquest és un dels valors de T O C S ! He pensat que el millor que puc fer es explicar-vos com ho faig per a poder oferir-vos bosses de teles boniques a preus assequibles i seguir la màxima de tenir exclusivitat a un cost qualitat/preu del tot correcte. Avui us parlaré de dos dels llocs on compro algunes de les teles de les bosses, i així en diferents posts anireu descobrint-los!

Les teles de Nunoya segur que les coneixeu!

Teles japoneses, americanes i de dissenys d’estampats exclusius. S’identifiquen de lluny i segur que si sou observadores les heu vist per tot Barcelona! Nunoya va començar amb una botiga petitona al barri gòtic, però ara ha obert fa un parell d’anys un espai gran i preciós al carrer Trafalgar!

Però potser no sabeu que :
  1. Si teniu ganes de fer-vos una bossa original i senzilla d’estil japonès, tenen kits preparats amb instruccions i teles japoneses que podeu comprar (crec que surten per uns 12€).
  2. Si teniu qui us fa un peça de roba i voleu un tela diferent, amb un estampat original per una camisa o un vestit, no ho dubteu i gasteu-vos-hi els diners! Val la pena!
  3. Aneu-hi per rebaixes, i flipareu! Ah! i si no es període de rebaixes, pregunteu per quines de les teles estan més bé de preu. Solen ser estampats obsolets o que ja son fora d’estoc però que son igualment bonics!

 

Barcelona Fabrics és la segona opció que us proposo. 

Aquest cop si, teles fetes a casa, amb material de casa i per gent de casa. La Lidia i el seu equip han apostat pel comerç de proximitat i per dissenyadors catalans en el món del tèxtil “majorista”. Fan teles seriades en petits estocs, que pots comprar directament des del web. Sempre hi ha un mínim de 5 metres de compra, pel que si ets un particular i no en necessites tanta, potser et va millor consultar els diferents punts de venta que ja tenen repartits per tot Catalunya on pots adquirir les robes en petites quantitats. El que us puc dir de Barcelona Fabrics és que:

  1. La qualitat del teixit de cotó és espectacular.
  2. L’equip i de la Lídia igual que ella mateixa té un servei de venda i post venda que et fa sentir especial.
  3. Han tret una nova col·lecció que es preciosa, amb el nom de “Erase una tela…”

En resum, que l’origen de les teles que faig servir és divers. Però aquest tema dóna per dos o tres posts més, que ja he xerrat prou avui. El proper post sobre les teles de TOCS que serà cap al gener de 2018, aviso que potser trenco alguns esquemes que a vegades cal acabar paradigmes que tenim ficats al cap! Ara si que tanco el post i us faig una proposta: M’agradaria que entre totes les que us hagi interessat aquest post, deixeu un comentari a sota posant les vostres botigues de tela preferides! Així entre totes podem tenir una bona base de dades, i si és arreu de Catalunya millor, perquè em consta que hi ha botigues precioses en moltes ciutats i pobles, i que hi ha majoristes que tenen botiga online que també es poden donar a conèixer per aquí! Així hi guanyem tots! Endavant, compartim ?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella