Les teles boniques de T O C S , segona entrega !

“Aconseguir les teles boniques de TOCS per a que vosaltres pugueu tenir una bossa original a un preu WOW, és complicat… “ Recupero aquesta frase del post del novembre de l’any passat perquè crec que és la més significativa de tot el text! Si recordeu en el post anterior vaig parlar-vos de Nunoya i de BCN Fabrics. Doncs avui dues botigues més, una de les quals pot ser que et sorprengui! Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Qui no ha anat a comprar tela a Ribes i casals?

Entenc que si no t’agraden les teles no hi hagis anat, però estic segura que només que tinguis alguna iaia, tieta, etc que tingui una màquina de cosir i visqui a Barcelona, ha visitat aquesta botiga mil i una vegades! Teles de tots colors i estampats, sedes, mutons, velluts, lones, lonetes, tapisseria, llaneta, pana, etc. La botiga de teles per excel·lència a la ciutat de Barcelona. Ara és quan trenquem un primer esquema i és que resulta que els preus de Ribes i Casals son preus normals. O sigui que quan us diguin “ui! Aquesta tela és de Ribes i Casals?” com dient caram quin luxe! Podeu respondre que val que el que ha de valdre. Hi ha molts prejudicis sobre els preus de Ribes i Casals. El que us puc dir de Ribes i Casals és que:

  1. A l’entrada hi trobaràs sempre unes taules enormes amb ofertes i descomptes en retalls que sovint son peces de tela força grans (tot i dir-ne retalls).
  2. Encara més secret és que en temporada de rebaixes, aquests retalls tenen un -50% sobre el preu barat.
  3. Al pis de baix on quasi ningú baixa hi ha una merceria amb una quantitat de materials espectacular (cintes, biaixos, fils, eines de cosir, agulles, botons, etc)
  4. I al mateix pis de baix teniu un outlet de teles enorme, sempre!

I acabem el post trencant tots els paradigmes sobre: Loneta IKEA

Les teles boniques de TOCS a Ikea

Si ho heu llegit bé, IKEA!! Per si no ho sabeu a IKEA hi ha un apartat de teles per a comprar a metres, i en autoservei. Teles amb estampats originals de dissenyadors suecs, i altres estampats més clàssics. M’agradaria trencar una mica el mite que a Ikea tot és de mala qualitat i poc original. Segons indiquen tot el cotó dels teixits que venen procedeix de fonts sostenibles, és a dir, que es recicla o cultiva amb menor consum d’aigua, de pesticides i fertilitzants, la qual cosa incrementa el marge de benefici dels agricultors. Us he de dir que algunes de les bosses T O C S que més han agradat son de teles d’Ikea. El que us puc dir de les teles d’IKEA és que:

  1. La loneta de cotó d’Ikea té una qualitat espectacular, és forta i no perd el color amb les rentades.
  2. L’originalitat dels dissenys de les teles no el trobaràs enlloc més, et pot agradar més o menys però és així.
  3. No us puc dir on estan fetes, però si que us puc dir que a mi em dona tranquil·litat saber que els preus són els adequats en relació a la qualitat de cada una de les teles.

En resum, que l’origen de les teles que faig servir és divers. També vaig sovint als Encants Vells de Barcelona, que ara ja son nous, o compro teles per internet. Però aquests dos son temes que donen per dos posts més, que ja he xerrat prou avui. Ara us faig una proposta! M’agradaria que entre totes les que us hagi interessat aquest post, deixeu un comentari a sota posant les vostres botigues de tela preferides! Així entre totes podem tenir una bona base de dades, i si és arreu de Catalunya millor, perquè em consta que hi ha botigues precioses en moltes ciutats i pobles, i que hi ha majoristes que tenen botiga online que també es poden donar a conèixer per aquí! Així hi guanyem tots!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella