La meva bossa taronja

Avui us vull explicar la història de la bossa Bàsica de  T O C S . La bossa imprescindible, la que cal tenir, la que cal portar sempre , posada o plegada, per que la necessitaràs en un moment o altre del teu dia a dia! En el meu cas, aquesta bàsica és la meva bossa taronja! Quan em vaig apuntar a les classes de costura, era impossible pensar que acabaria amb una botiga en línia i dissenyant bosses jo mateixa, i cosint-les jo mateixa i ai mare! invertint en una pàgina web! La meva bossa taronja està feta d’un tros de roba d’Ikea, d’un retall que va sobrar de fer una tovalla de sobretaula per casa del meu germà. El dia que em vaig apuntar a classes de costura, la meva mare em va donar aquest tros de loneta que m’havia de servir per a fer una bossa que jo preveia un desastre absolut! La  Núria Picos és la que em va ensenyar a cosir. El primer projecte era una tote bag. (Tote bag és un dels pocs anglicanismes que he decidit adoptar i equival a bossa de nanses). Recordo que em va costar algunes sessions fer-la perquè estan folrades pels dos costats, tenen una base que cal confeccionar durant el procés i posar les nanses i cosir el final molt i molt bé per que quedi un acabat perfecte! El dia que la vaig acabar a classe de costura vaig decidir estrenar-la per anar al teatre la mateixa nit. Ho vaig expressar en veu alta i totes em van mirar com dient quèeeee??? Com que què? Per mi era la millor bossa del món, la meva nineta, la meva autoestima, el meu “subidón”. Imagina’t si va ser WOW, que des que vaig veure el resultat i l’ús que encara en faig, dissenyar i cosir bosses era el que volia fer per sobre de tot! Volia que tothom tingués un tote bag! Cal que sapigueu els que no en teniu que heu de posar un tote bag a la vostra vida! És el millor invent de bossa de mà que hi ha, i així neix la Bàsica de T O C S , de les meves ganes de compartir! Doncs bé, aquesta bossa ha viscut amb mi cada dia durant uns cinc anys. Hi he carregat de tot, l’he fet servir de bolso, hi he portat la compra, els llibres i portàtil de la feina, coses de platja, i fins i tot la vella màquina de cosir de la meva besàvia, que pesa com un mort! He de reconèixer que la meva bossa taronja ja no és taronja, està descolorida i hi ha taques que ja no marxen, moltes rentadores ha passat, pobreta… però sabeu què?… a mi em té el cor robat! És forta, resistent, i encara quan la miro penso que és la responsable que ara mateix estigui on sóc! Les meves bosses són així! Les imagino en mans de dones dinàmiques i emprenedores, amb un ritme de vida trepidant però equilibrat, en llibertat i autonomia, mares o no mares, grans o joves! La bàsica és la bossa de totes! De bolso, plegada, de bossa complementària, és igual, ja us dic jo que és una imprescindible perquè serveix per tot, es renta a la rentadora, està folrada per dins i té una capacitat de resistència increïble! La resta de la història que us volia explicar és que he anat un pas més enllà per a donar-vos una solució al tema del plegat de la bossa bàsica! Tenint en compte que cal preservar el planeta i que ara mateix cada vegada que anem a comprar sense bossa ens cobren alguns centimets estic fent unes cintes especials per a poder dur la bossa Bàsica ben plegadeta dins el bolso com a bossa auxiliar,  que aniran de regal amb la comanda ! Si voleu veure les bàsiques entreu a la shop i si no… fins el mes que ve que us explicaré l’origen de les teles de les bosses T O C S ! Una abraçada, Ona Voldria agrair a la  Núria  la paciència que va tenir amb mi, les ganes que té d’ensenyar tot el que sap, i la dedicació que posa al tracte personalitzat en cada sessió. Un besazo Núria! I ara que no ens escolta ningú, us recomano els seus Martes de BordadoDuduà

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella