Ikea hack bag

Fa cosa d’una any i mig vaig conèixer l’Esther de Magatzems Olot . L’Esther i la seva germana Núria tenen una botiga a Olot de decoració, tèxtil, descans i cortines. Ella està especialitzada en els cortinatges i acompanya personalment a les instal·lacions de cortines a mida a les cases . Em va demanar una bossa per a dur les cortines a casa dels clients perquè les duia en una bossa gran d’IKEA i volia una bossa ben bonica! Decididament vaig treure el patró i vam fer una bossa preciosa en tons grisos i negres, amb tanca i butxaques per fer-la diferent i pràctica. Un any després em pregunto què faig jo amb el patró de les bosses d’IKEA guardadet a la carpeta “patrons” de l’escriptori del meu MAC???

Res!!… i en canvi vosaltres podeu fer la vostra bossa d’IKEA!!

Us he de dir que en algun moment del procés he maleït la idea, perquè una cosa és un patró per mi i una altra preparar un tutorial per a que tothom l’entengui i el pugui seguir. M’he quedat una mica lela i m’ha costat un munt fer el patró però estic contenta de com ha quedat! Però si feu servir el patró i veieu que hi ha quelcom que no s’entén m’ho dieu que l’anirem millorant entre totes!

Així que ara ja  podeu descarregar el tutorial de la famosa bossa blava d’IKEA, i fer-la al vostre gust!

Jo l’he fet amb una tela de cotó 100% que també es comprada a IKEA. Per a les que no us acabi d’agradar el tema d’IKEA us he de dir que a nivell tèxtil aquesta super botiga de deoració té una de les gammes més bones que hi ha! (us en parlo una mica més al post Les teles boniques de TOCS)  

En aquest cas no hi he posat butxaques, però si el tancament amb llaç inconfusible de TOCS!

Si us animeu a fer-la i us ve de gust compartir la foto de la bossa acabada a les xarxes em podeu anomenar si us plau? (@tocstextilecrafts) Així ampliem la comunitat de TOCS!

Iiiii… Per les que no cosiu, no teniu una superiaia costurera, o una amiga “buenaza” a la que li agradi la costura creativa

… he fet una sèrie de només 10 bosses IKEA hack bag que pots trobar aquí!

Estaran a la venda només aquesta setmana!!

Atenció perquè no en faré mes! Si fas la comanda la rebràs la setmana de l’1 de juliol!!

(recorda que a TOCS tenim l’enviament gratuït a tota la península o sigui que te la fem arribar per la cara!)    

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella