Forever T O C S

Nova Col·lecció Forever T O C S

La nova col·lecció Forever TOCS està dissenyada pensant en vosaltres! En les què em dieu que us agrada anar a conjunt i que els estampats que fem de vegades us encanten però no combinen! Que una sí, però que voleu una TOCS de fons d’armari: que vagi amb tot, que us ajudi a evitar pensar si cal canviar de bossa en funció del look i que us encaixi tant a la primavera com a la tardor !!
Aquestes opinions s’han unit a les ganes que tenia de fer una col·lecció minimalista, senzilla, natural i directa. Així que dels models més habituals llancem una col·lecció en tons neutres i naturals perquè tinguis la teva nova col·lecció Forever TOCS.

Bàsica Blau Marí

Més d’una vegada veniu a taller i em dieu que us agraden un munt aquestes bosses grans però que després les ompliu i no trobeu res quan ho busqueu! Per això seguim amb la costums de posar butxaques interiors i una cinta amb un mosquetó per les claus. Després de veure l’èxit d’aquestes dues característiques, no ens les podíem saltar per molt senzilla i minimalista que fos la col·lecció.
Així que com a TOCS sabem tot això i que et ve de gust fer servir bosses còmodes i actuals, pots tenir per segur que t’encaixaran, perquè tens la seguretat que ho fem pensant en tu i valorant les teves opinions!

Crossover Verd

Què ens inspira?

Sé que ets mediterrània, que t’inspira la llum de la posta de sol i que t’omples els pulmons d’aire pur de Pirineu. Però també sé que t’enganxa la ciutat i que Barcelona és una de les imprescindibles per a teatres, exposicions, llibreries, berenars amb xocolata calenta i passejades de vespre. Per a mi Barcelona i el Mediterrani sempre han estat una inspiració, i aquesta col·lecció havia de ser totalment TOCS! Aviat tindrem Bàsiques, Fifty, Max i Crossover en tons inspirats en la Barcelona Mediterrània.

Fifty Gris

Com som?

La col·lecció Forever està confeccionada amb teles de cotó i polièster noves, comprades a Barcelona, ​​en una empresa tèxtil que recull estocs de fàbrica i així entre tots els salvem de convertir-se en residu i estalviem CO2 a l’ambient. Tallem les teles i confeccionem les bosses d’aquesta col·lecció al taller de TOCS entre la meva germana i jo!
Les nanses de pell són de Gijón, d’una petita empresa familiar que va iniciar la seva marxa en 1932.

Max Negra

Una de les premisses que teníem clara des del principi quan vam dissenyar aquesta col·lecció era que havia de ser estable i assequible. Paraulotes gens inspiradores, però reals com la vida mateixa. Dos eren els objectius doncs: que sempre hi hagués opció de comanda a la botiga online i que el cost fos l’ideal per a renovar la bossa de tant en tant.

Hem conservat la tela de loneta, les nanses de pell i el folre, butxaques i beta amb el mosquetó. Són les TOCS de sempre però amb la intenció d’estar presents tot l’any, de ser combinables en totes les estacions i amb tots els outfits possibles.

Col·lecció Forever T O C S

Atenció a les meves noies TOCS estampades i acolorides!

Aquesta col·lecció és estable, però hi haurà com sempre les col·leccions de temporada! Acolorides, estampades, amb interiors diferents, amb colors de tendència o no, amb tèxtils curiosos i textures noves! Deixeu-me una mica de temps i que entre el caloret, i llancem estiu!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella