Essència de primavera…

La nova col·lecció ve plena de l’essència TOCS!

Això vol dir que ve plena de bosses dissenyades i fetes a partir del modeltote bag, el més natural, el més senzill, el mes orgànic, original i essencial.

Us vull explicar que la col·lecció de primavera ja està enllestida i que ben aviat us presentaré la d’estiu. Totes dues comparteixen característiques i essència.
Com és la col·lecció primavera? Us en faig cinc cèntims!

És una col·lecció on la forma i el disseny reforcen la identitat de les bosses TOCS. Ja sabeu que la bossa TOCS és còmoda, gran, pràctica i bonica. Si no és així, perd la seva essència. Però, a més, hi he volgut reforçar el seu caràcter senzill i natural, sense artificis, per que la pugueu integrar en el vostre estil personal.

La col·lecció primavera 2019 està treballada i pensada de manera orgànica, de manera que cadascuna de vosaltres pugui donar-li vida pròpia amb els usos que li doneu o la vostra manera de portar-la. He dissenyat uns models plens d’elements únics i pensats, alhora, perquè estiguin en harmonia amb cadascuna de vosaltres.

Sense vosaltres, els nous dissenys no s’haurien fet realitat

  • Algunes em dèieu que volíeu les bosses un pèl més petites (no gaire!) i amb les nanses més llargues (sense exagerar!) M’encanta que em compliqueu la vida, i aquí en teniu el resultat: he recuperat la clàssicatote bag, de mida més petita i amb unes nanses 20 cm més llargues. Ja les teniu a la botiga; espavileu, perquè estan volant!
  • Em demaneu molt la opció de bandolera alternativa. Hi estic treballant per presentar-vos-la ben aviat: ja quasi estan enllestits el patró i el prototip!
  • M’expliqueu que us agradaria portar una bossa interior per a les coses que no utilitzeu tant. Ho tinc present i m’hi posaré tan bon punt el dia tingui més hores! 😉 De moment, estigueu alerta, perquè ja sabeu que sempre en cauen algunes a final de temporada!
  • I un clàssic: les que insistiu que les TOCS portin cremallera. Us he de dir que no és habitual en la línia TOCS, però com sé que us agraden i que us ve de gust de dur-les us he posat les clàssiques betes de TOCS a totes les bosses! Voldria que us quedéssiu tranquil·les, i per això us donaré uns truquets perquè pugueu dur les vostres bosses amb tota tranquil·litat. Aviat us en penjaré un post al blog!

Heu de saber que, en el fons, el disseny i la creació de les bosses de la nova temporada en realitat reforcen allò que defineix la identitat i la manera de treballar de TOCS: una marca que neix i creix en un perfil d’Instagram, inspirada en una noia de l’autobús, una música poc coneguda, l’escena d’una pel·lícula, el color de les meves flors preferides…, però, sobretot, en l’estímul d’entrar en un enorme magatzem de teixits i deixar anar la imaginació!

La creativitat és imprevisible i esclata en moments diferents. A mi, m’omple a un ritme vertiginós en el moment en que m’enamoro d’un teixit, un color, un estampat o una textura.

I ara, escolta’m atentament. Totes tenim els nostres moments creatius i potser et sonarà estrany, però sàpigues que quan t’enamores d’una bossa TOCS el teu procés creatiu s’ha disparat! Perquè, en el fons, estàs combinant mentalment la bossa amb el teu estil, perquè estàs decidint la teva pròpia imatge, perquè estàs marcant la diferència respecte a una altra bossa, perquè estàs triant sota el teu criteri personal que és allò que et defineix.

Amb TOCS, tu marques el teu propi estil!

Que tingueu totes una feliç primavera!

page2image10584

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella