Idees per a triar bé la bossa de temporada!

Ha arribat el moment en que les amants de col·leccionar bosses i tendències veiem aquelles novetats de tardor que ens enamoren i que voldríem totes! (que ens coneixem!)

Però ep! que tot no pot ser, ni per sostenibilitat ni pel benestar de l’economia personal, oi? Doncs bé a continuació uns petits consells que pots seguir per a escollir bé la teva bossa de temporada!

  1. Pensa en quina és la teva realitat abans d’escollir la bossa, recorda quin és el teu ritme de vida aquesta temporada i sigues coherent amb la tria!
  2. Un cop sàpigues quin és el teu dia a dia real et serà més senzill determinar què et caldrà dur a la bossa i quan, i per tant, quina mena de bossa necessites.
  3. Fes una llista de les coses que duus a la bossa i resoldràs la quantitat de pes que sols carregar, la mida de la bossa i la distribució que en fas.
  4. En funció de la teva llista, és el moment de pensar quina o quines són les bosses que et resulten més pràctiques, portables i còmodes.
  5. Triem les bosses com un complement pràctic en la nostra vida diària, però alerta, perquè també són un reflex de la nostra essència, el nostre estil i, en definitiva, la imatge que projectem.
  6. La teva bossa és el teu complement i ha de transmetre els teus VALORS: pregunta’t on i com està feta, amb quins materials, si és reutilitzable, etc. La teva bossa és el teu complement i ha de transmetre qui ets. 

Mira si n’hi ha alguna t’aquestes que t’encaixi!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cesta de Compras

3€ de descuento al momento si añades una segunda TOCS en la cesta