Com triar la bossa per al teu dia a dia

Com triar la bossa per al teu dia a dia és a vegades un maldecap perquè l’oferta de bosses al mercat és tan gran, que de vegades ens hi perdem mirant de trobar la nostra bossa ideal. Una ens agrada però, no ens és útil. Una altra ens és útil, però té un color que no ens acaba de fer el pes. La que té el color ideal, no té la mida correcta i la que té la mida adequada, ens costarà de combinar amb el que tenim a l’armari! També és cert que acostumem a tenir més d’una bossa perquè allò que encaixa amb el nostre dia a dia sol ser diferent segons si ho fem servir durant el dia, per sortir de nit o el cap de setmana. Abans de pensar en la teva bossa ideal et proposo de fer una revisió de les que ja tens: observa quines et són realment útils i quines no et fan falta. Després, i això encara és més important, analitza si cobreixen les necessitats concretes que tindràs, posem per cas, al llarg de tot un curs fins a l’estiu: per a la teva rutina, per a la teva professió, el teu estil de vida… Aquí tens una idea: pensa en quina és la teva realitat abans d’escollir la bossa de temporada.

QUIN ÉS EL TEU RITME DE VIDA? SIGUES COHERENT !

I com es mira, la pròpia realitat. Ben senzill: fixa’t en la teva quotidianitat, mira quin serà el teu horari aquest curs, què faràs fora de l’horari laboral, quin tipus de feina fas, quin és el teu context vital. Tens criatures? (escola, extraescolars, etc), fas esport? (a la ciutat, a la natura etc), que tal la teva vida social? (surts molt, surts poc, etc),  viatges? (diaris, setmanals, llargs o curts etc), com et mous? (en transport públic, en cotxe, moto o bicicleta?), carregues una carmanyola tot el dia o dines a casa?, etc

bossa model MAX
Com triar la bossa per al teu dia a dia: una Max per a dies molt plens d’activitats
Aquesta reflexió no et traurà gaire temps i en canvi et servirà per veure com i quan carregaràs la bossa. És més: un cop sàpigues quin és el teu dia a dia real et serà més senzill determinar què ens caldrà dur a la bossa i quan, i per tant, quina mena de bossa necessitarem (una o més, perquè si has d’anar gaire carregada potser serà millor equilibrar el pes!). Per no deixar-te res, et recomanem que facis una llista de les coses que duus a la bossa (tant les que necessites com les que portes “per si de cas”. Atenció! Aquí tens dues opcions:

  1. Una de ràpida: llista mental aproximada.
  2. Una de pausada i conscient: consulta el post del blog de la Mar Ferré , organitzadora professional, que ens ajuda a organitzar la bossa.

Amb aquesta reflexió resoldràs la quantitat de pes que sols carregar, la mida de la bossa i la distribució que en fas: carpetes de feina, objectes de les criatures, estris personals, etc. Si ho vols fer de manera encara més escrupolosa, separa les coses que has apuntat (encara que sigui mentalment) en grups horaris: què necessites per la feina, per quan ets amb els fills i filles, què et cal per anar al gimnàs, què duus quan vas a casa els teus pares i, sobretot, sobretot, què és imprescindible de dur en una bossa per a tu (aquest no te l’oblidis si us plau! Ja se que sempre es l’últim, no passa res, l’important és no oblidar-lo!) Fins aquí la part teòrica. Passem a la pràctica: en funció de la teva llista o les teves llistes, és el moment de pensar quina o quines són les bosses que et resulten més pràctiques, portables i còmodes. Triem les bosses com un complement pràctic en la nostra vida diària. Des del meu punt de vista és vital! Però alerta, perquè aquest complement també és un reflex de la nostra essència, el nostre estil i, en definitiva, la imatge que projectem.

… SIGUES EMOCIONAL EN LA TEVA TRIA!

La teva bossa és el teu complement i ha de transmetre els teus VALORS: pregunta’t on i com està feta, amb quins materials, si és reutilitzable, etc. La teva bossa és el teu complement i ha de transmetre el teu ESTIL: ets de bossa per temporada o fas servir sempre la mateixa? T’agraden les bosses grans perquè complementen més amb el teu armari i estil de vida o prefereixes bolsos petits? Quin material o color encaixa més amb els teus outfits?

TIP : Si encara no has trobat el teu estil el teu regal de Nadal és aquest llibre de l’Andrea Amoretti si o si! 

Vull el llibre!
Com triar la bossa per al teu dia a dia i amb el teu estil!
La teva bossa és el teu complement i ha de transmetre QUI ETS: enamora’t d’una bossa i queda-te-la sense pensar-hi gaire!

El consell de TOCS

Recorda que som al planeta Terra! Potser no t’agrada anar sempre amb la mateixa bossa i prefereixes anar-la canviant cada temporada. Per no generar més residus dels necessaris, pots triar una bossa resistent, de llarga durabilitat i que puguis reutilitzar per a altres serveis en acabar la temporada. Què cal per això? Que sigui assequible i de qualitat, com les bosses TOCS!      

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella