Com treballem?

Les TOCS estan confeccionades amb teixits comprats a Barcelona, el Berguedà, etc. Procurem que siguin d’origen nacional però en cas que no ho siguin sempre mirem d’on vénen i com es treballen.

Aquest any hem aconseguit el segell “Real Sustainable Fashion” (moda sostenible) però creiem que sempre es pot millorar, perquè també sabem que no som perfectes.

Col.laborem amb Fanethic i BCNMés en la difusió de la marca i per l’impuls del consum de proximitat.

Som una marca sòcia de Metges sense Fronteres i mirem de minimitzar el CO2 que consumeix el servidor del nostre web participant activament al projecte “Compensa” de Creadoras de Bosques.

LES NANES DE PELL

són de Gijón, d’una petita empresa familiar que va iniciar la seva marxa en 1932 i que treballa amb pells resultat de la cadena alimentària. I les de cotó d’una merceria al major de Sant Joan d’Espí.

TALLEM ELS PATRONS I CONFECCIONEM

les bosses al nostre taller i sobretot al Taller Emili Papirer del Raval de Barcelona. Aquest taller de la Fundació Roure fa una important tasca social, forma i contracta dones sense recursos derivades d’entitats socials per a facilitar la seva integració laboral i social.

Els acabats

els fem a l’Espai TOCS: control de qualitat, planxat, plegat, i embolicat.

ELS ENVIAMENTS

També els fem des de Barcelona. Enviem sempre dos dies a la setmana i de forma gratuïta.

ANAR A LA BOTIGA

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella