Col·lecció de temporada

FER UNA COL·LECCIÓ DE TEMPORADA

Quan em vaig adonar què significava fer un pas endavant amb el taller i producció de les bosses TOCS ja era ficada dins l’embolic de desenvolupar un gran projecte. Amb tot allò de fer números, plans d’empresa, planificar objectius, etc. Mil lectures i tutorials, aprenent de xarxes, de màrqueting digital, de com fer un blog, i un web …

Però … un dels reptes reals era fer una col·lecció! Per on començo?

Jo faig bosses en funció de les teles, trec patrons en funció dels retalls, i poc a poc agafen forma. El que m’agrada és aquesta creativitat que aporta tenir una tela i que en surti una bossa. Avui m’adono que amb aquesta tècnica, després de 5 anys, he aconseguit treure els patrons que avui configuren els models de TOCS. Així que me’ls atorgo i assumeixo la maternitat de la Max i la Fifty sobretot! Fer una col·lecció amb el teu tarannà, amb l’essència de TOCS, amb tot allò que comporta ser qui ets és motivador i complicat alhora. Com es fa? No crec que hi hagi un mètode secret i perfecte com no n’hi ha per gairebé res que no sigui estrictament científic.

La pregunta doncs és: com ho he fet?

Resulta que jo sóc una persona mediterrània, crec que ho dic i repeteixo en els textos del web alguna que altra vegada. I què millor que els nostres colors, la nostra llum i el nostre paisatge per a inspirar-se! Què millor que la nostra rialla, que el bon humor i el caliu de casa per al nostre estiu! Què millor que la nostra terra, l’horitzó infinit del mar mediterrani i la platja plena de miratges de l’escalfor del sol. MAX NAVY Disposada a triar colors per la nova col·lecció trobo el BLAU que està clar que omple la vida, el mar i el cel. El blau és el color de la calma, de la serenor, de la confiança. Seus en una roca a tocar de les ones i mires a l’infinit i què veus? Blau. Cotton White La llum del mediterrani és BLANCA i enlluernadora. Cases blanques en carrers empedrats. Finestres grans que il·luminen els interiors de les casetes de pescadors. Porticons blaus. Blanques son les veles dels velers, blanques les barques. Blanques les ganes de viure que entren de ple quan arriba l’estiu. La llum que s’allarga i sembla que no hi hagi nit, fins que es torna malva i es perd per la muntanya, i ens deixa gaudir de la brisa arran de mar. flowers El MALVA… el color de la flor dels ametllers, la que ens anuncia el bon temps. El malva fosc de les buguenvíl·lies que adornen les cases blanques, les porxades i les portes de fusta antiga que obren patis. Patis que s’ompliran de vida al allargar-se el dia i créixer la calor. bàsica reversivble La vinya, els boscos de pins arran de mar, els garrics i les plantes aromàtiques, aquesta TERRA que dóna fruits vermells i grocs, sucosos i farcits de polpa tendra tot l’estiu! Aquesta terra seca, de mil tons ocres i torrats d’on surt l’oli d’oliva i l’avellana. Aquesta terra que cal treballar tot l’any sense parar per a que a l’estiu doni aquests fruits.

Els colors m’han donat peu als teixits i estampats.

Les teles de sac de color natural , imperfectes, rudes, amb les ratlles de colors molt nostres, el blau, el vermell, el terra. El lli natural importat en tons senzills, llisos, cru, gris, blau marí. La loneta de cotó, estampada de flors grans en tons malva, i la de flors petites, en tons granats i blau-gris. Estampats de flors i fulles en tons ocres i blaus, en teles de cotó 100% vingudes d’Anglaterra. La col·lecció Arroyo de Cotton&Flax que ens aporta el toc de muntanya, els petits rierols i turons sobre els tons que hem escollit per la col·lecció de primavera i estiu. Espero gaudiu portant la col.lecció de primavera estiu 2018 de TOCS igual que jo he gaudit fent-la per vosaltres!

Podeu veure-la tota aquí! 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella