JANE

Una col·lecció de primavera amb sentit i sensibilitat.

La nova col·lecció ve inspirada per les novel·les de Jane Austen. Em semblen increïbles. Ben escrites, femenines i feministes, reivindicatives des del més humanament senzill. Cal aprofundir, això sí, no ens podem quedar a la superfície. Així és com em ve de gust presentar aquesta col·lecció, mirant a dins, als estampats interiors, al secret que amaguen els colors vius a l’interior dels nous TOCS, mini flors delicades per tot arreu!

Fa uns anys a Barcelona teníem una botiga preciosa de Laura Ashley, al Passeig de Gràcia cantonada Diputació. Recordo parar-me a l’aparador des que tinc consciència del que és el gust, l’estil o com vulgueu anomenar-lo. Des que una persona comença a valorar el disseny com a tal. Quan comences a escollir què t’agrada vestir i què no, amb quina tribu t’identifiques, com seria casa teva si la poguessis tenir, etc.

Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR

Jo mai no he estat una persona romàntica, la veritat. Sempre he anat per la vida amb els peus a terra i de forma quotidiana i senzilla. No he tingut (i em sembla que no tindré mai), diners per comprar-me ni un trist coixí de les col·leccions de Laura Ashley, però reconec que m’inspiro bastant en les seves creacions florals, les puntes, …

El cas és que m’he adonat que com a bona aquari ascendent verge no tinc cap estabilitat creativa. Em pot agradar qualsevol estil que la meva ment capti en qualsevol moment i que en aquell instant em captivi.

Tot i això, l’estil romàntic em captiva sempre. I m’he adonat que sempre que tinc l’oportunitat trio estampats amb flors, colors naturals i m’encantaria posar puntes a tot arreu! Les puntes em flipen!

Però que de moment veurem els secrets que amaga aquesta nova col·lecció i a l’estiu tindrem puntes per tot arreu i ho avanço!

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella