FOREVER TOCS

és una col·lecció minimalista, senzilla, natural i directa formada per la Bàsica, la Fifty, la Max, la Crossover, la Motxilla, el Clutch i el Fulard. Tots els models estan confeccionats en tons neutres i combinables.

La col·lecció Forever està confeccionada amb teixit de cotó comprat a Barcelona i al Berguedà. Tallem les teles i confeccionem les bosses d’aquesta col·lecció a l’Eixample i el Raval. Les nanses de cotó son d’una merceria del barri del Born, i les nanses de pell són de Gijón, d’una petita empresa familiar.

Una de les premisses que teníem clara des del principi quan vam dissenyar aquesta col·lecció era que havia de ser estable i assequible. Paraules gens inspiradores, però reals com la vida mateixa. Dos eren els objectius doncs: que sempre hi hagués opció de comanda a la botiga online i que el cost fos l’ideal per a renovar la bossa de tant en tant.

les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme les bosses per viure al teu ritme

Bàsica

La petita de TOCS, senzilla i pràctica.

VEURE TOTES LES BÀSIQUES

Fitfty

La mitjana de TOCS, més complerta, amb butxaques i tancada amb llaç.

VEURE TOTES LES FIFTY

Max

La bossa gran de TOCS, és ideal per omplir-la amb tot el que vulguis, amb butxaques i tancada amb llaç.

VEURE TOTES LES MAX

Crossover

La bandolera mitjana que porta cremallera, i una sola nansa neta i llisa.

VEURE TOTES LES CROSSOVER

Motxilla

La motxilla de TOCS, lleugera, pràctica i segura.

VEURE TOTES LES MOTXILLES

Foulards

Fets amb muselina de cotó super suau amb certificat de sostenibilitat i ètica laboral.

VEURE TOTS ELS FOULARDS

Bossetes

El clutch és un estoig, neceser o bossa de mà multifuncional.

VEURE TOTES LES BOSSETES

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella