Balance

La col·lecció més sostenible de TOCS. 100% reciclable. 100% local.

A l’elaborar aquesta col·lecció hem volgut donar cabuda per primera vegada a una de les recomanacions que ens van fer en l’informe del segell de marca sostenible: “Recomendamos cambiar los productos multilateral a productos mono material o productos reciclables. Ya que de lo contrario una vez usado el producto este es muy complicado de reciclar y en la mayoría de los casos separar los distintos materiales usados es imposible. Sabemos que es complicado pero se debería buscar la manera de poder reciclar el producto al final de su vida útil.”

Per això hem escollit aquest teixit interior de cotó 100% que no es tenyit sinó teixit. L’exterior ens venia molt de gust fer una mica de canvi radical respecte la resta de col·leccions TOCS. Ja sabeu que com a bona acuari que sóc canvio de textures, colors i materials cada vegada que puc.

Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR Les TOCS ET FAN SENTIR

Doncs bé, hem trobat un polièster fet a aquí a Catalunya, que a més a més, al ser 100% polièster és reciclable al 100% també. Ja sabem tots que les TOCS son eternes i que passa com amb les Camper, sabeu? Que dius en vull unes altres per avorriment i no perquè s’hagin fet malbé!

Doncs això que aquest teixit és tant resistent i fort que tindreu TOCS 2022-23 per anys!

Cistella

3€ de descompte al moment si poses una segona TOCS a la cistella